Wouter van den Boogaard terug naar Arnhem Falcons

Bogey-20jun16-2

Wouter van den Boogaard coacht volgend jaar de offensive line bij Arnhem Falcons. Daarmee keert een bekend gezicht terug in het Falcons nest. Een paar jaar geleden was hij er head coach.

‘Een jaartje rustig aan’, relativeert Wouter ‘Bogey’ in een korte reactie. Hij verbaasde een paar weken terug de AFBN competitie door per direct te stoppen bij 010 Trojans, het team dat hij vorig jaar naar de Tulip Bowl bracht.

Al snel maakte Wouter bekend de jeugd te gaan coachen: Hij staat ook in de coaching staff van de Dutch Junior Lions, het nationale jeugdteam dat naar een EK toewerkt.

Opvallend feitje: Van den Boogaard is net verhuisd vanuit Arnhem. Lachend: ‘Ik heb vandaag de sleutels ingeleverd!’ Hij moet nu de reis maken vanuit Bergen op Zoom. Een hele rit, maar het is goed te zien dat een footballjunkie als Wouter ook dit jaar op de Nederlandse velden rondloopt. PickSix feliciteert Arnhem met de mooie aanwinst en Wouter met deze nieuwe uitdaging.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *