Bitter einde voor Dutch Junior Lions

DJL-5jun17

Ongeloof en frustratie bij veel spelers van de Dutch Junior Lions, na onnodig verlies tegen Zwitersland: 21-20. Het is een verlies dat de coaching staff zichzelf aan mag rekenen, en één die niets zou moeten veranderen aan de trots die deze jongens mogen voelen.

 

Geloof dit van iemand die de afgelopen jaren behoorlijk veel wedstrijden van de DJL bezocht heeft: Het was nog nooit zo leuk om naar jullie te kijken. De DJL heeft tegenwoordig een passing game, de defense staat een mannetje en er zijn wel tien gasten te noemen die geweldige plays hebben gemaakt.

Hoop voor de toekomst

Quarterback Jim Hollart had een korte run voor een score, net als running back / sloopkogel Nick Setzekorn. Receiver Abba Miltenburg had een fantastische catch and run, wat het aantal touchdowns op drie bracht. Enige smet: Nederland kon het eind helemaal niets doen tegen running back Marco Licini van Zwitersland. Die was stiekem de beste speler op het veld en óók een genot om naar te kijken.

Maar Dutch Junior Lions: Ik ben nog steeds fan van jullie, net als al die toeschouwers op de tribune. Ik vind het fantastisch wat coach Meijerink en zijn staff met jullie voor elkaar krijgen, en het is een kwestie van tijd tot Nederland bij de absolute Europese top hoort!

Foto’s van de wedstrijd, en van die van vrijdag, zijn te vinden op de Facebook van PickSix. Like- en volg ons om op de hoogte te blijven van alles wat met DJL te maken heeft!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *