Zenuwachtig Dutch Junior Lions doet zichzelf tekort

Hendrix-3jun17

Helaas: De Dutch Junior Lions gaan zich niet plaatsen voor het Europees kampioenschap. Gisteren verloren zij in een slordige wedstrijd van Spanje: 14-6.

 

Het positieve aan dit nieuws: De DJL hoeven morgen (zondag 4 juni) niet aan te treden tegen Duitsland. De Duitsers wonnen eerder op de dag met 51-0 van Zwitserland en waren naar alle waarschijnlijkheid een paar maten te groot geweest voor deze jonge Junior Lions.

De Shawn-show

Shawn Hendrix was de ster op offense: Hij ving een paar spectaculaire ballen én de enige touchdown voor de DJL. Hij ging diep en kon ook ballen vangen in traffic, wat hem voor PickSix de aanvallende MVP maakte.

In de defense hadden Merinio Dendoe, Jasper Djouma en verschillende anderen mooie highlight plays, maar het mocht niet baten. Verschillende fumbles en een muffed punt deden de Dutch Junior Lions de das om.

UPDATE: De tijden die hier eerder stonden, zijn niet juist. Spanje speelt morgen om 11.00 uur tegen Duitsland, om 15.00 treft Nederland Zwitserland, in strijd om de derde plek.

Foto’s van de wedstrijd van gisteren bekijken kan op de facebook van PickSix!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *